Bu Sabah 354. Bölüm

Bu Sabah'ın 354. Bölümünde; Canlı yayın açıp "evlenmeyin" mesajı veren 4 kadın ezberleri bozdu. Evlilik düşmanı teyzeler fenomen oldu. Ancak Mersin'de onlarla aynı fikirde olmayan biri vardı. Teyzelerin çağrısına kulak asmadı, evlenmeyi öyle istiyordu ki evlenmeyi haykırarak istedi.

Bitlis'te bir öğrenci boğazına kaçan sakız yüzünden nefessiz kaldı. Öğrenci arkadaşları yardım etmeye çalıştı fakat başarılı olamadı. Öğretmene haber verdiler. Öğrenci, öğretmeninin uyguladığı heimlich manvrası sayesinde kurtuldu. Heimlich manevrasının önemine vurgu yapan Ebru Akel ve Murat Güloğlu, uygulamanın nasıl yapılacağını gösterdi.

Tüketici Konfederasyon Başkanı Aydın Ağaoğlu programa konuk oldu. Aidatların neden bu kadar zamlandığı, aidat fiyatlarının hangi kriterlere göre belirlendiği gibi pek çok merak edilen soruya yanıt verdi. Yüksek aidatlara itiraz etmenin yolunu anlattı. Kira ve aidatlarla ilgili tüm merak edilen sorulara yanıt verdi.

Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun sunumuyla ekrana gelen programda Türkiye’den ve dünyadan haberler, gerçek hayat hikâyeleri, özel gündem başlıkları ve daha fazlası hafta içi her gün sizlerle.

  • Bu Sabah