Bu Sabah 357. Bölüm

Bu Sabah'ın 357. Bölümünde; Kozmetik ürünlerinde sahtecilik ve uygun olmayan maddeleri kullanan firmalara 525 bin 340 lira para cezası kesildi.

Hakan Bonomo’nun özgün senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, Ay Yapım imzalı ‘Aile’ dizisinden ilk tanıtım seyirci ile buluştu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı, aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Servet değerinde mobilyalar görücüye çıktı. Altın varaklı koltuklar, el emeği işlemeler görenleri büyüledi.

Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun sunumuyla ekrana gelen programda Türkiye’den ve dünyadan haberler, gerçek hayat hikâyeleri, özel gündem başlıkları ve daha fazlası hafta içi her gün sizlerle.




Ağaoğlu MyTowers Sitesi site aidatları ile ilgili yapılan 25.01.2023 tarihli haberin yalan ve yanlış olduğu internetten kaldırılması ve gönderilen cevap ve düzeltme metninin 7 gün içinde yayınlanması talep edilmektedir. 6112 sayılı Yasanın 1. Fıkrasına ihtarnamede yer verilmiş olmakla birlikte hükmün devamına yer verilmemiştir.

  • Bu Sabah