Bu Sabah 362. Bölüm

Bu Sabah'ın 362. Bölümünde; Milyonlara kötü haber geldi. 5 bin güne kendini hazırlayanlar hüsrana uğradı. Bir anlamda kademeli emeklilik geliyor. Bazı sigortalılarda prim gün sayısı 5975 güne kadar çıkıyor. Düzenleme meclise gelmeden önce pek çok kişi primlerini 5 bin güne tamamlamıştı. Peki bunu yapanların durumu ne olacak? Borçlanmaya rağmen primlerini tamamlayamayan Eyt'lilerin çalışmaya devam ederek prim gün sayılarını doldurmaları gerekecek.

Bu sıralar herkesin dilinde tek bir şarkı var; Antidepresan. Müzikseverlere ilaç gibi geldi. Kısa sürede büyük beğeni topladı. Milyonlarca kez dinlendi, milyonlarca kez söyledi. Kimi Mabel Matiz'e taş çıkarırken kimi ise kulakları tırmaladı. Özellikle Nihat Doğan'ın performansı tiye alındı. Şarkının neden bu kadar beğenildiği araştırma konuşu oldu.

Amasya'da üç kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Sergen Deveci'nin geçirdiği kaza sonrasında uzun süre yürüyemeyeceği söylenmişti. Sergen Deveci, ilk adımlarını gözyaşlarıyla paylaştı.

Barış Manço, 56 yıllık ömrüne 200 şarkı sığdırdı. Barış Manço aramızdan ayrılalı 24 yıl oldu. 2023 şarkısı, Cumhuriyetin 100. yılı için özel bir şarkı oldu. Sevenleri, Kadıköy'deki evine akın etti.

Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun sunumuyla ekrana gelen programda Türkiye’den ve dünyadan haberler, gerçek hayat hikâyeleri, özel gündem başlıkları ve daha fazlası hafta içi her gün sizlerle.

  • Bu Sabah