Bu Sabah 366. Bölüm

Bu Sabah'ın 366. Bölümünde; Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,7'lik depremin ardından yaşanan 7,5 şiddetindeki deprem yapılan arama-kurtarma çalışmalarını daha da zorlaştırdı. Küçük çocukları yaşam üçgenleri kurtardı.

Show Haber muhabiri Uğur Alaattinoğlu Adıyaman'a gitti. Adıyaman'da son durumu Bu Sabah canlı yayınında anlattı. Depremzedeler yardım ve nelere ihtiyaç olduklarını söyledi.

Prof. Dr. Celal Şengör 7,7 ve 7,6 şiddetinde yaşanan depremleri göstererek anlattı. Şengör; Anadolu, Adana ve Arap levhalarının yaptıkları hareketleri ve buna bağlı olarak yaşanan depremi anlattı.

Çerve ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deprem bölgesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Hasan Sözbilir Bu Sabah canlı yayınına bağlandı. Kahramanmaraş'ın son durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Sözbilir vatandaşlara ne yapması gerektiğinden bahsetti.

Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun sunumuyla ekrana gelen programda Türkiye’den ve dünyadan haberler, gerçek hayat hikâyeleri, özel gündem başlıkları ve daha fazlası hafta içi her gün sizlerle.

  • Bu Sabah