Bu Sabah 373. Bölüm

Bu Sabah'ın 373. Bölümünde; Duvar kırıldı, arkasında bir çocuk göründü. Adıyaman'da 12 yaşındaki Berat Yücel aç ve susuz 207 saat dayandı. Küçük Berat'ı ailesinin olduğu fotoğraf hayatta tutmuştu. Hatay Murat Apartmanı'nda mucizenin öçnce sesi duyuldu, sonra eli göründü. Adıyaman'da Fatma Teyze mucizeyi getirdi. 

Deprem sırasında tepelerden kopan kayalar adeta yağmur gibi yağdı. Düşen kayalar evleri yıktı. Yüzlerce kilo ağırlığındaki kayalar dehşet yaşattı.

Hepsi tehlikenin farkındaydı. Büyük kıyamet, köylerini ikiye ayırdı. Gökçedere Köyü'nde fayın kırılmasıyla birlikte kocaman bir yarık oluştu. Yarık metrelerce ilerliyor ve 3 metre derinliği bulundu.

Şeyma hemşirenin servisteyken çocukları kurtarmak için kendi canını hiçe sayması, çocukları kurtarma çabası herkese umut verdi. İşte o Melek hemşire Şeyma Alakuş canlı yayına bağlandı. Deprem anında yaşadıklarını anlattı. 

Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun sunumuyla ekrana gelen programda Türkiye’den ve dünyadan haberler, gerçek hayat hikâyeleri, özel gündem başlıkları ve daha fazlası hafta içi her gün sizlerle.

  • Bu Sabah