Bu Sabah 380. Bölüm

Bu Sabah'ın 380. Bölümünde; Yeni bir iddia gündemi değiştirdi. Kızılay'ın yardım kuruluşu Ahbap Derneği'ne 2 bin 50 adet çadırı 46 milyon TL karşılığı sattığı öne sürüldü. İddiaya göre söz konusu satış depremin 3. günü gerçekleşti. Murat Güloğlu, "Bu haberi gördüğüm andan itibaren Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ferdi olarak çok üzüldüm" yorumunda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için çarpıcı açıklamalarda bulundu! Olası İstanbul depreminin 7.2-7.6 büyüklüğünde olacağını söylerken İstanbul'da deprem hazırlıklarının yetersiz olduğunu vurguladı.

Deprem yıkmadı ama koca binayı yerinden kopardı, 2 metre kaydırdı. Kapı başka, eşiği başka yerde kaldı. Burası Adıyaman'ın Ozan Köyü... Binanın hali herkesi şaşırttı.

Beşiktaş stadının zeminine oyuncak yağdı. Beşiktaş taraftarları tarih yazdı. Depremzede çocuklar için Antalyaspor ile oynanan maçta, maçın 4. dakika 17. saniyesinde stada oyuncak attılar. Futbolcular gözyaşlarını tutamadı.

Sahra eczaneleri 7 gün 24 saat ücretsiz olarak hizmette. Büyük felaetin vurduğu illere ilk günden beri giden yardımların ardı arkası kesilmiyor. Afetzelerin ilaç ve hijyen malzemesi gibi ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 11 ilde 26 noktada sahra eczaneleri oluşturuldu.

Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun sunumuyla ekrana gelen programda Türkiye’den ve dünyadan haberler, gerçek hayat hikâyeleri, özel gündem başlıkları ve daha fazlası hafta içi her gün sizlerle.

  • Bu Sabah