Bu Sabah 409. Bölüm

Bu Sabah'ın 409. Bölümünde; İstanbul eski ve yeni olarak ikiye ayrıldı. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi sonrası İstanbul'daki emlak piyasası da durma noktasına geldi. İstanbul'da 1999 öncesinde inşaa edilen yapıların fiyatları düşmesine rağmen tercih edilmiyor. İstanbul'un eski yerleşimli ilçelerinde satılık ve kiralık ilanları artıyor.

Bir liranın maliyeti kendi değerini geçince 2023 yılında basılmaya başlanan yeni bir liralar daha hafif oldu.

Prof. Dr. Ateş Kara Bu Sabah'ın canlı yayın konuğu oldu. Prof. Dr. Kara, koronavirüsün grip salgınına dönüştü mü, maske takılması gerekmekte mi, grip ile kovid-19 arasındaki farklar neler sorularını yanıtladı.

Burak Aslan 2 yıl önce kiraladığı evinde bir süre sonra kiracısıyla sorun yaşadı. Kiracı, ev sahibine haber vermeden eşyalarını toplayıp kaçtı. Burak Aslan boş evine girdiğinde yatak odasında yerde büyü olduğu iddia edilen bir kağıt buldu.

Deniz sezonu açılırken Bodrum'daki lahmacun fiyatları merak edilmeye başlandı. Yeni sezonda da yükseliş trendini devam ettiren lahmacun, Türkiye'nin en gözde tatil mekanlarından Bodrum Türkbükü'nde 295 lirayı buldu.

  • Bu Sabah