Bu Sabah 412. Bölüm

Bu Sabah'ın 412. Bölümünde; Panik alışverişi Türkiye'de yeni trend oldu. Ürünün fiyatı yükselir korkusuyla son iki ayda alışverişler arttı. 18 - 54 yaş arasında 600 kişiyle yapılan araştırmada, araştırmaya katılanların %61'i ihtiyacı olsun olmasın bir ürünü satın almada daha erken davrandı.

Dün akşam altıncı bölümüyle ekrana gelen "Aile" dizisi seyirciyi ekrana kilitledi. Devin, Soykan kurallarıyla tanıştı. Sosyal medyayı sarsan "gelin maaşı" kriz yarattı! Aile'nin dün akşamki bölümünde neler yaşandı?

TOG Vakfı Genel Müdürü Ayşe Kırımlı Bu Sabah canlı yayınına katıldı. TOG Vakfı çalışmalarını anlatırken afet bölgelerinde gönüllü desteğinin önemini açıkladı. Afet bölgelerinde "dayanışma"nın altını çizdi. Sosyal sorumluluk projelerini anlattı.

Irmak tam 18 yıl bu anı bekledi. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme o hasreti bir günde bitirdi. Anne - kız canlı yayında kavuştu. 18 yaşındaki Irmak Çiftçibaşı annesinden ayrıldığında 4 aylık bir bebekti. Onu babaannesi ve dedesi büyüttü ama içindeki anne özlemi her geçen yıl büyüdü. Sonunda Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına başvurdu. O çağrı bir gün sonra karşılık buldu. Irmak annesine stüdyoda böyle kavuştu.

  • Bu Sabah