İkbal'in kararlılığı büyük aşka engel olacak mı?

Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiÄŸi “Deniz Yıldızı” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; CantuÄŸ Turay, Begüm Topçu, Meltem Baytok, Serhat NalbantoÄŸlu, Artemis Karaman Alkoç, Tuan Tunalı, Nermin UÄŸur, Yıldırım ÅžimÅŸek ve Ä°lay Tiryaki Belman rol alıyor. 

 

Gürsel AteÅŸ, AyÅŸe Tügen, Nujin Yıldız ve AyÅŸegül Yılmaz’in yönettiÄŸi dizinin senaryosunu ise Pınar Uysal, Redife Zerener ve Deniz Aydenk kaleme alıyor.

 

Deniz Yıldızı’nın 1261. bölümünde; Ailesinin öz olmadığını DNA sonucuyla öÄŸrenen Melih yaÅŸadığı büyük yalanın peÅŸine düÅŸünce, Melih'in öz ailesinin katili vicdanına yenik düÅŸüp Melih'e gerçekleri söyleyecek mi? Evden kovulmuÅŸ kadar olan Kazım ile Sabiha ne diyeceklerini bilemezken Ä°kbal arkasında polislerle gelerek Sabiha'lardan ÅŸikayetçi olduÄŸunu söyleyecek. Melih öz ailesini soruÅŸtururken Didar ve Ela, Fırat’ın nerede olduÄŸunu merak ettikleri için Ankara’ya gelirler. Ä°kbal'in evinden kaçan AyÅŸe, Yusuf ile beraber kaçıp gitmek isterken Yusuf'un kararsızlığı, Ä°kbal'e yaranmak isteyen Orhan'a büyük bir fırsat doÄŸuracak.

 

  • Deniz Yıldızı