Yusuf ve Ayşe'nin evleneceğini öğrenen İkbal'ın tepkisi ne olacak?

Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiÄŸi “Deniz Yıldızı” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; CantuÄŸ Turay, Begüm Topçu, Meltem Baytok, Serhat NalbantoÄŸlu, Artemis Karaman Alkoç, Tuan Tunalı, Nermin UÄŸur, Yıldırım ÅžimÅŸek ve Ä°lay Tiryaki Belman rol alıyor. 

 

Gürsel AteÅŸ, AyÅŸe Tügen, Nujin Yıldız ve AyÅŸegül Yılmaz’in yönettiÄŸi dizinin senaryosunu ise Pınar Uysal, Redife Zerener ve Deniz Aydenk kaleme alıyor.

 

Deniz Yıldızı’nın 1263. bölümünde; Melih'in gerçek ailesini araması Harun ile Meral'de büyük bir korku yaratınca Harun ve Tarık bir kez daha karşı karşıya gelirler fakat bu kez her ikisi de tüm kozlarını oynayacaklardır. Didar'ın geliÅŸiyle yalanının ortaya çıkmasından korkan Meral, Didar ve Ela üzerindeki baskısını arttıracak. KardeÅŸi Melih ile tatsız bir ÅŸekilde karşılaÅŸan Fırat, annesinin yanına gidebilmek için önce üzerine yıkılan suçtan aklanmanın peÅŸindedir. Orhan'ın yönlendirmesiyle gizlice evlenmeye karar veren AyÅŸe ile Yusuf'un evlilik haberini alan Ä°kbal, nikah salonunu birbirine katacak.

 

  • Deniz Yıldızı