Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 403. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 403. Bölümünde;  27 yıllık eşi 4 çocuğunun annesi Sema Ağaçkıran 8 ay önce Tekirdağ’dan yazlıktan çıktı ve bir daha geri dönmedi. Eşinin arayan Tarık Ağaçkıran Vazgeçme’ye başvurdu. jandarma, Tekirdağ Kumbağ civarından geniş çaplı bir arama başlatarak, Sema''yı bulmak için seferber oldu. O anlar canlı yayında ekrana geldi.

11 ay önce Tarsus’ta dut ağacının altında ölü bulunan Duran Eren’in kızı Pervin Boz oğlu Doğan Eren Vazgeçme’ye başvurdu. Duran Eren'in suçlanan gelini Yadigar Eren canlı yayına katıldı. "Duran Eren, gelinini Yadigar Eren'in kurbanı mı?" sorusuna yanıt arandı. Duran Eren'in ölmeden 1 ay önce çekilen görüntüleri ekrana geldi.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Suçlanan eski eş Rukiye Öz, geçtiğimiz günlerde suçlamaların ardından programı terk ederek Mersin Silifke'ye dönmüştü. Silifke'ye döndükten sonra sırra kadem basan Rukiye'nin abisi İsmail Bacak günler sonra Vazgeçme'ye konuştu. Rukiye'nin daha önce programda kıskançlık hakkında söylediği sözler yeniden masaya yatırıldı. Rukiye'nin o sözleri "kocasını kıskançlık yüzünden mi öldürdü?" sorusunu akıllara getirdi.

  • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme