Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 417. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 417. Bölümünde; Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Eski eş Rukiye Öz geçtiğimiz haftalarda programı terk ederek kayıplara karışmıştı. Didem Arslan Yılmaz, dün canlı yayında mahkeme'nin Rukiye hakkında verilen beraat kararını düşürdüğünü açıklamıştı. O dönem olay yerine ilk giden isimlerden biri olan dolmuşçu Vasfi'nin yeniden ifadesi alındı. Canlı yayına bağlanan Vasfi 5 saatlik sorguda yaşananları anlattı.

8 yıl önce Çorlu’da katıldığı doğum günü partisinde 5. kattan düşerek şüpheli bir şekilde ölen 19 yaşındaki Serpil Kehribar’ın annesi Nihal Kehribar Vazgeçme’ye başvurdu. Acılı anne, Didem Arslan Yılmaz’dan kızının süpheli ölümünün aydınlatılması için yardım istedi. Şüpheli gözüyle bakılan ve Serpil'in öldüğü gün o evde olan Uygun Koldagüç ve ev arkadaşları Burçak Galaza ile Demet Öznur yüzleşti.

Elife Armutlu ve eşi Kaya Armutlu Vazgeçme’ye başvurdu. Oğulları Baran Armantlu’nun kendisinden 20 yaş büyük 3 çocuklu Fatma Hanım ile evlendiğini söyleyen anne ve baba, oğullarını gelinden kurtarmak için Didem Arslan’dan yardım istedi. Oğulları Baran stüdyoya geldi. Baran'ın 47 yaşındaki eşi hakkında şoke eden bir ihbar geldi. Canlı yayında ihbarı açıklayan Didem Arslan, Fatma'nın sahte gelin olabileciğini söyledi.

  • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme