Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 496. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 496. Bölümünde; Eşi Dürdane Kut ve oğlu Ahmet Kut, cinayete kurban giden Mustafa Kut'un katilini bulmak için Vazgeçme'ye başvurdu. Ailenin bilgi sahibi olduğunu iddia ettiği Ersin canlı yayına katıldı. 27 Eylül Salı günkü yayında Ersin, Didem Arslan Yılmaz ve ekibinin soruları üzerine Mustafa Kut'un, Sezer tarafından öldürüldüğünü itiraf etmişti. Katil zanlısı olduğu iddia edilen Sezer, Balıkesir İl Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Ersin de stüdyoya gelen emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Bugün hakim karşısına çıkarılan Ersin ve Sezer tutuklandı.

Denizli'de eşi ve oğluyla yaşayan Emine Baş, oğlunu alarak babasının evine gitti. Emine Baş daha sonra babasının evinden de kaçarak oğluyla birlikte kayıplara karıştı. Vazgeçme ekibi 2 günde kayıp Emine ve oğlu Ege'yi buldu. Günlerce stüdyoda aksini iddia eden Emine, tanıkların ihbarlarından sonra 27 Eylül akşamı otizmli oğlu Ege'yi de alarak stüdyolardan kaçtı. Emine'yi kaldığı otelden ise sevgilisi olduğu iddia edilen Rasim aldı.

Fikret Kendir, 7 yıldır dini nikahla birliktelik yaşadığı Safiye'nin 1,5 aydır kayıp olduğunu söyleyerek Vazgeçme'ye başvurdu. Diyarbakırlı Safiye'nin manevi kızı Azra ile birlikte İstanbul'da eğlence mekanlarında çalıştığı iddia edildi.

  • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme