Didem Arslan Yılmazla Vazgeçme 552. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 552. Bölümünde; 18 yaşındaki Dilan arkadaş kurbanı oldu. Kızlarından haber alamayan aile, çareyi Vazgeçme'de buldu. Kızlarının Hayat'da bir çetenin elinde olduğu iddiası var. Dilan, sosyal medya arkadaşlarıyla kayıplara karıştı. Dilan, 11 ay sonra Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tarafından bulundu.

18 yaşındaki Dilan arkadaş kurbanı oldu. Kızlarından haber alamayan aile, çareyi Vazgeçme'de buldu. Kızlarının Hayat'da bir çetenin elinde olduğu iddiası var. Dilan, sosyal medya arkadaşlarıyla kayıplara karıştı. Dilan, 11 ay sonra Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme tarafından bulundu. Dilan, canlı yayına bağlandı ve annesiyle yüzleşti.

İzmir'den gelen Gökhan Ecevit Bayram, eşi Gülmahi'nin kendisi uzun yol şoförlüğü yaptığı zamanlarda 7-8 kişiyle aldattığını iddia etti ve 4 yaşındaki kızının velayetini alabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Gökhan, kızının görüntülerini izleyince duygusal anlar yaşadı. Aile Bakanlığı, Vazgeçme yayınlarını ihbar kabul etti ve küçük Derin'i annesinden alarak sosyal hizmetlerde koruma altına aldı.

  • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme