Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 571. Bölüm

Didem ArslanYılmaz'la Vazgeçme'nin 571. Bölümünde; Kimlikte 20 yaşında ama gerçekte 18 yaşında olan Vanlı Belkıza, 14 yaşında babası tarafından altın karşılığında kendisinden yaşça büyük bir erkekle evlendirildiğini ve bir çocuğunu olduğunu anlattı. Belkıza'nın ilk eşi Murat stüdyoya geldi ve Belkıza'yla yüzleşti. Ardından Murat'ın eski nişanlısı Arya, stüdyoya geldi. Arya, 12 yaşında evlendiğini ve bunu kendisinin istediğini söyledi. Murat'la evleneceklerini, bu evliliği Belkıza'nın bozduğunu, Belkıza yüzünden yüzük attıklarını söyledi.

Belkıza'nın suçladığı Cevdet stüdyoya gelip Belkıza ile canlı yayında yüzleşmişti. Cevdet'in eşi Sakine stüdyoya ilk kez gelerek Belkıza'yla yüzleşti. Cevdet ve Mehmet arasında gerginlik çıktı. Mehmet, Sakine'nin yüzüne bakarak Sakine'yi tanıdığını ve sahte gelin olduğunu söyledi.

Mithat, ağustostan bu yana kayıp olan karısı Mine için Vazgeçme'ye başvurdu. Vazgeçme ekibi Mithat'ın evinin önünden araca binerek çalıştığı iş yerine gitmişti. Mithat'ın oğlu, "Babam annemi mezarlığa attı!" şeklinde şoke eden bir ifadede bulundu. Vazgeçme ekibi, ihbarcının işaret ettiği esrarengiz mezarlıktan canlı yayın yaptı. Mithat'ın telefonunun sinyal verdiği yerler görüntülendi. Mithat'ın sabah altıdan itibaren orada olduğu ortaya çıktı.

  • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme