Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 626. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 626. Bölümünde; Dilan'ın kuzeni ilk kez canlı yayına katıldı.  Ebru kuzeninin çekmiş olduğu görüntüleri canlı yayına açıkladı. Görüntülerde balkonda gizli gizli telefonla konuşan Dilan, tüm konuşmaları ve olanları kuzeni Ebru'ya anlatmış. Kuzen Ebru, Dilan ile aralarındaki tüm sırları Didem Arslan Yılmaz'a anlattı.

Canlı yayında Dilan'ı gördüğüne dair ihaber geldi. Dilan'ı son gören muavin Dilan'ın kendisiyle konuştuğunu arabayı sorduğunu söyledi. Dilan'dan gönderilen mesajların, otobüs saaatleriyle uyuşmadığı konuşuldu. 

İskender Doğan, Hayriye ile bir evlilik gerçekleştirdi. Hayriye'den ayrılabilmek için her yolu denedi. Ayrılamayınca programa başvurdu. İskender Doğan, Hayriye'den ayrılmak ve sevgilisi Özlem'le bir arada olabilmek için programa başvurdu.

Burak'ın sırdaşı Berber İsmail canlı yayına bağlandı. İsmai, Burak'ı vurulmadan 1 gün önce gördü. Burak'ı nasıl gördüğünü, neler konuştuklarını anlattı.

Vazgeçme, komşu Recep'in olay yerinde çekilen keşif görüntülerine ulaştı. 30 Aralık 2022 tarihinde, saat 20.50'de Burak Durna cinayetinin tüm tanıkları o sokakta, o günü canlandırdı. Sanık Recep önce kendi evinde nerede olduğunu anlattı. Ardından da Burak'ın evine götürüldü. Beyza'nın katili gördüğünü söylediği yerlerde çekimler yapıldı. Önce tüm dairenin ışıkları kapatıldı, Recep'in görüntüleri kayda alındı

  • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme