Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 640. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 640. Bölümünde; 28 yaşındaki Ayşe Özgecan Usta sevgilisinin 8. kattaki evinden düşerek öldü. Genç kız düştü mü, itildi mi? Kızlarının sevgilisinden şüphelenen ailesi programa başvurdu. Adli tıp raporuna göre düşerek öldüğü iddia edilen Özgecan'ın tırnak aralarında sevgilisi Bartu'nun DNA'sına rastlandı.

Fatma Hanım Vazgeçme'ye Ağrı'dan katıldı. Fatma Hanım'ın 15 yaşında gelin olan kız kardeşi Cemile kocasıyla birlikte kayıplara karıştı. 20 yıldan fazladır kayıp olan Cemile Hanım ve eşi için Fatma Hanım, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'ye başvurdu. Programa bağlanan gizli tanık, Resul'ün geçmişte Cemile'yi kullandığını ve Hamit'in de kendi eşini daha önce öldürmüş olabileceğini iddia etti.

21 Ocak 2021 tarihinde Denizli'nin Pamukkale ilçesinde evinin önünde iki kurşunla vurularak öldürülen Burak Durna'nın eşi ve ailesi gerçek katili bulmak için Vazgeçme'ye başvurdu. Vazgeçme, Seher ve Burak'ın evine gitti. Evlerinden canlı yayın yapıldı. Yatak odalarında Burak'ın Seher'e yazdığı notlar, Seher'in gelinliği ve yüzükleri bulundu. 

  • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme