Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 647. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 647. Bölümünde; 16 yaşındaki Melike'nin anne ve babası canlı yayına katılmıştı. Sevgilisinin yanına gittiği iddiası olan Melike için yapılan yayın sonuç verdi. 16 yaşındaki Melike evine geri döndü.

Burcu Karatosun küçük yaşında kardeşleriyle birlikte sokağa terk edildi. İki kardeşiyle birlikte sokağa bırakılan Burcu, 24 yıldır haber alamadığı ailesini bulmak için Vazgeçme'ye başvurdu. Didem Arslan Yılmaz, Burcu'nun annesini ve abisini buldu. Bugün ise 24 yıllık hasret bitti. Burcu 24 yıl sonra babasına Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de kavuştu. 

21 Ocak 2021 tarihinde Denizli'nin Pamukkale ilçesinde evinin önünde iki kurşunla vurularak öldürülen Burak Durna'nın eşi ve ailesi gerçek katili bulmak için Vazgeçme'ye başvurdu. Burak'ın annesi Ayşe'nin şok eden paylaşımı ekranlara geldi. Seher ile anne Ayşe arasına gerginlik çıktı ve Seher stüdyoyu terk etti. 

Fatma Hanım Vazgeçme'ye Ağrı'dan katıldı. Fatma Hanım'ın 15 yaşında gelin olan kız kardeşi Cemile kocasıyla birlikte kayıplara karıştı. Cemile'nin kardeşi ilk kez konuştu. 

  • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme