Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 673. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 673. Bölümünde; Pamukkale ilçesinde evinin önünde iki kurşunla vurularak öldürülen Burak Durna'nın eşi ve ailesi gerçek katili bulmak için Vazgeçme'ye başvurdu. Vazgeçme, Burak'ın kameralara takıldığı o esrarengiz yola gitti ve oradan canlı yayın yapıldı. Burak'ın annesi Ayşe ve Seher'in arasındaki gerginlik bir türlü bitmezken bugünkü yayında stüdyo karıştı. Anne Ayşe ve Abdurrahman stüdyoyu terk etti. 

Burak'ın 14 sahte hesabı gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu haberin ardından Didem Arslan Yılmaz'ın Seher'e bu hesaplardan haberinin olup olmadığını sorduğunda Seher'in Ayşe Hanım'ın heaplarından birkaçından haberim vardı yanıtı gecikmedi. Daha sonrasında ise Burak Durna hesabını ortak kullanıklarını da söyledi. 

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ekibi Cemile'nin öldürüldüğü köydeydi. 2012'de yapılan araştırmalar sonucu Cemile'ye dair hiçbir ize rastlanmayan köyde Cemile'nin atıldığı iddia edilen kuyu görüntüleri ekrana verildi. Mustafa ile yapılan pazarlıkları anlatan Didem Arslan Yılmaz, cinayeti ranta dönüştüren kişilere "yazıklar olsun!" diyerek canlı yayında isyan etti.

16 yaşındaki kayıp Fatma için programa başvuran aile tarafından suçlanan Meryem canlı yayına katıldı. Okların odağı olan Meryem, Fatma hakkındaki soruları yanıtladı. İşin içinde olan bir diğer isim Yasin'in görüntüleri ekrana verildi. Meryem, kendilerine yapılan baskını anlatmasının ardından Didem Arslan Yılmaz, anlatılanlardan Fatma'nın yasaklı madde kullanıyordu çıkarmasını reddeden Meryem tütün kullandığını doğruladı.

  • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme