Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 694. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 694. Bölümünde; 29 yaşındaki İsmail şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Ailesi gerçeklerin peşine düştü. İsmail, arkadaşı ve sevgilisinin kurbanı olduğu iddiaları ne kadar gerçeği yansıtıyor? Vazgeçme ekibi, İsmail'in amcası ile birlikte İsmail'in asılı olarak ölü bulunduğu ağacın yanından canlı yayın yaptı.

Mutluyum sandı, 7 yıl yalanlarla yaşadı... Eşi sandığı kadın tarafından kandırılan Kurtuluş Bey Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'ye başvurdu. Leyla, 3 çocuğunu babalarıyla ortada bıraktı sevgilisine kaçtı. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme kayıp Leyla'yı buldu. Leyla stüdyoya geldi ve Kurtuluş ile büyük tartışma yaşadı. Leyla'nın resmi nikahlı eşi Rüştü canlı yayına bağlandı.

Sincan'dan gelen Rukiye ve İsmail, 18 yaşındaki Kübranur'u kurtarmak için Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'ye başvurdu. Didem Arslan Yılmaz, canlı yayında üç gündür kayıp olan Kübranur'u bulmuştu. Vazgeçme ekibi Kübranur'a ulaştı ve evine götürdü. Rukiye ve İsmail gözyaşlarını tutamadı. 

Didem Arlsan Yılmaz'la Vazgeçme ekibi, Burak'ın vurulduğu evin önünden Seher'in yürüdüğü yola kadar canlı yayın gerçekleştirdi. Seher'in yolu kaç dakikada yürüdüğü hesaplandı. 

  • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme