• Antakya Mutfağı'ndan "Kumbursiye" tarifi

    Nursel Ergin'in bugünkü misafiri Cemile Mazmanoğul oldu. Cemile Mazmanoğul, Antakya mutfağına özgü “Kumbursiye”, “Ispanaklı Börek”, “Hurmalı Kömbe” ve “Oruk” yaparak, izleyenlere lezzet dolu dakikalar yaşattı.
  • 1/6
Tarih: 26.11.2015 Gösterim: 0

Malzemeler

1 kilo kuzu kuşbaşı 
2 su bardağı nohut 
Yarım kilo tuzlu yoğurt 
1 kilo arpacık soğan 
1 baş sarımsak 
2 yemek kaşığı tereyağı 
Su
SOSU İÇİN:
1 yemek kaşığı tereyağı 
1 çay kaşığı toz biber 
1 çay kaşığı karabiber 
1 çay kaşığı nane