• Antakya Mutfağı'ndan "Ispanaklı Börek" tarifi

    Nursel Ergin'in bugünkü misafiri Cemile Mazmanoğul oldu. Cemile Mazmanoğul, Antakya mutfağına özgü “Kumbursiye”, “Ispanaklı Börek”, “Hurmalı Kömbe” ve “Oruk” yaparak, izleyenlere lezzet dolu dakikalar yaşattı.
  • 1/11
Tarih: 26.11.2015 Gösterim: 0

ISPANAKLI BÖREK 
HAMURU İÇİN:
1 kilo un 
1 yemek kaşığı tuz
1 çay bardağı zeytinyağı 
Su
İÇ HARCI İÇİN:
Yarım kilo ıspanak 
2 adet kuru soğan 
1 yemek kaşığı tuzlu yoğurt 
1 yemek kaşığı biber salçası 
1 yemek kaşığı kekik 
3 yemek kaşığı zeytinyağı