Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Emine Batmaz oldu. Emine Batmaz, Bursa mutfağına özgü “Cevizli Lokum”, “Zeytinyağlı Kereviz”, “Sup” ve “Tavuklu Mantı” yaparak, izleyenlere lezzet dolu dakikalar yaşattı.
9/10
Tarih: 27.11.2015 Gösterim: 0
Yumurta sarısı ve sıvı yağ karışımı cevizli lokumların üzerine sürülür. Lokumlar 180 dereceye ayarlanmış fırında pişirilir.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.