Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Emine Batmaz oldu. Emine Batmaz, Bursa mutfağına özgü “Cevizli Lokum”, “Zeytinyağlı Kereviz”, “Sup” ve “Tavuklu Mantı”yaparak, izleyenlere lezzet dolu dakikalar yaşattı.
1/12
Tarih: 27.11.2015 Gösterim: 0
ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ MALZEMELER: 4 adet iri kereviz 1 avuç kereviz yaprağı 4 adet havuç 3 adet patates 2 adet kuru soğan 1 su bardağı bezelye 3 adet portakal 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.