Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Emine Batmaz oldu. Emine Batmaz, Bursa mutfağına özgü “Cevizli Lokum”, “Zeytinyağlı Kereviz”, “Sup” ve “Tavuklu Mantı”yaparak, izleyenlere lezzet dolu dakikalar yaşattı.
1/8
Tarih: 27.11.2015 Gösterim: 51
SÜP
MALZEMELER:
9 su bardağı süt 1 su bardağı un 120 gram bitter çikolata 2 su bardağı toz şeker 4 yemek kaşığı kakao 1 adet yumurta ÜZERİ İÇİN: Antep fıstığı
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.