Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Zeliha Büyükşişli oldu. Zeliha Büyükşişli, Gaziantep mutfağına özgü “Ökce”, “Simit Kebabı”, “Nurtaç” ve “Zeytinli Börek” hazırladı.
4/7
Tarih: 30.11.2015 Gösterim: 0
Kıyma, rendelenmiş soğan, bekletilmiş bulgur, sarımsak, kuru nane, toz kırmızı biber, karabiber, tuz harmanlanır ve yoğrulur. Karışımından küçük parçalar alınıp şişlere tutturulur.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.