Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Meryem Ekdemir oldu. Meryem Ekdemir, Bitlis mutfağına özgü “Balkabağı Dolması”, “Çortu Taplaması”, “Cevizli Su Böreği” ve “Ağlayan Kek” yaptı.
12/14
Tarih: 03.12.2015 Gösterim: 0
Üzerine tekrar açılan yufka kuru olarak yayılır. Sonraki yufka suda haşlanarak döşenir. En son yufka da açıldıktan sonra yuku olarak tepsiye alınır. Her yufka arası sıvıyağla yağlanır.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.