Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Sabahat Aybar oldu. Sabahat Aybar, İzmit’ten Kırım mutfağına özgü “Kavurmalı Börek”, “Sorpa Çorbası”, “Orman Kebabı” ve “Katlama” yaptı.
5/12
Tarih: 04.12.2015 Gösterim: 0
Diğer 10 yufka da 5’erli gruplar halinde üst aynı yöntemle rulo yapılır ve üçü birden buzdolabına konur. Bu şekilde 20 dakika kadar bekletilir.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.