Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Filiz Şengün oldu. Filiz Şengün, Aydın mutfağına özgü “Köy Kızartması”, “Yuvarlama”, “İncir Tatlısı” ve “Pürpeç Böreği” yaptı.
3/12
Tarih: 11.12.2015 Gösterim: 0
Soğan, un, yumurta, karabiber, tuz ve kıyma yoğrulur 4 eşit parçaya bölünür. Bölünen parçalar oklavayla açılır ve bıçakla şeritler halinde kesilir.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.