Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Havva Gül Solmaz olacak. Havva Gül Solmaz, Kayseri mutfağına özgü “Su Böreği”, “Sulu Köfte”, “Damla Sakızlı Kurabiye” ve “Tepsi Mantısı” yapacak.
6/10
Tarih: 18.12.2015 Gösterim: 0
Kaynayan suya 1 baş soyulmuş soğan bütün olarak atılır. Ardından küp doğranmış patates, 1 su bardağı haşlanmış nohut ve 1 su bardağı haşlanmış mercimek, tuz eklenerek kaynamaya bırakılır.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.