Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Hatice Nurefşan Doğan olacak Hatice Nurefşan Doğan, Sivas mutfağına özgü “Mercimekli Yaprak Sarma”, “Şirvan Pilavı”, “Sarığı Burma Tatlısı” ve “Hingel” yaptı.
9/11
Tarih: 14.01.2016 Gösterim: 0
Bu sırada kavrulan badem de pirinç ve dolmalık fıstıkların yanına eklenir. Ocakta hepsi birlikte karıştırıldıktan sonra üzerine haşlanmış nohutlar, kuş üzümü ve kuru üzüm eklenir.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.