Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Hatice Nurefşan Doğan olacak Hatice Nurefşan Doğan, Sivas mutfağına özgü “Mercimekli Yaprak Sarma”, “Şirvan Pilavı”, “Sarığı Burma Tatlısı” ve “Hingel” yaptı.
5/9
Tarih: 14.01.2016 Gösterim: 0
İçi için cevizler rondodan geçirilip bir kaba alınır. Üzerine toz şeker eklenir. Açılan hamurlara, hazırlanan iç harç koyulup üzerine diğer açılan hamur kapatılır ve onun üzerine de iç harç koyulur
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.