Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Zübeyde Saraçoğlu oldu. Zübeyde Saraçoğlu, İstanbul’dan çay saati menüsüne özgü “Browni”, “Patlıcanlı Tart”, “Baton Ekler” ve “Fındık Lahmacun” yaptı.
1/7
Tarih: 18.01.2016 Gösterim: 0
Bitter çikolata ve tereyağını cam bir kaba koyun. Benmari usulü ocakta eritin. Pürüzsüz bir kıvama gelene kadar eridikten sonra başka bir kaba alıp oda sıcaklığına gelene kadar bekleyin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.