Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Fulya Çelik olacak. Fulya Çelik, İstanbul’dan çay saati lezzetlerine özgü “Çikolatalı Kokoşlar”, “Çikolata Dolgulu Bisküvi”, “Baklava Yufkasından Çıtır Börek” ve “Çatal” yapacak.
2/8
Tarih: 26.01.2016 Gösterim: 1428
Tereyağını tencereye koyarak ocakta eritmeye başlayın.Tereyağı eridikten sonra üzerine toz şekeri ekleyin ve karıştırın. Üzerine krema ve tuzu ekleyin. Yaptığınız karışım kaynadıktan sonra altını kapatın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.