Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Fulya Çelik olacak. Fulya Çelik, İstanbul’dan çay saati lezzetlerine özgü “Çikolatalı Kokoşlar”, “Çikolata Dolgulu Bisküvi”, “Baklava Yufkasından Çıtır Börek” ve “Çatal” yapacak.
1/9
Tarih: 26.01.2016 Gösterim: 0
Hamuru İçin; 2,5 yemek kaşığı tereyağı (125 gr) 1 su bardağı pudra şekeri 1/2 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu Aldığı kadar un İçi İçin; 1 çay bardağı fındıklı kakaolu krema
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.