Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Nimet Peri ve Şirin Çoban oldu. Nimet Peri ve Şirin Çoban, Adıyaman mutfağına özgü "Kırmızı Mercimekli Yaprak Sarma", "Meyir Çorbası", "Cemile" ve"Dolmalı Köfte" yaptı
1/8
Tarih: 03.02.2016 Gösterim: 0
1,5 kg keçi yoğurdu 1,5 litre su 4 adet patlıcan 2 adet kabak 5 adet yeşil biber 1,5 su bardağı yarma Bir tutam tuz Sosu İçin; 3 adet kuru soğan 3 yemek kaşığı zeytinyağı Bir tutam tuz
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.