Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Rahşan Suluhan oldu. Rahşan Suluhan, Mersin mutfağına özgü "Zeytinyağlı Kuru Dolma", "Ispanaklı Çiğ Börek", "Mamül" ve "Tantuni" yaptı.
6/11
Tarih: 17.02.2016 Gösterim: 0
İçi için ıslatılmış bulgur, biber salçası, zeytinyağı, tuz, karabiber, pul biber, turunç suyu, soğan, sarımsak, domates sosu ve kıyılmış maydanoz karıştırılır.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.