Çay saati menüsünden Tarhana Soslu Tavuk ve Çiçek Soğan
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konukları Bilge Ok ve Yeşim Özyurt oldu. Bilge Ok ve Yeşim Özyurt , çay saati lezzetlerine özgü "Pişmeyen Pasta", "Boşnak Mantısı", "Ağaç Kek" ve "Tarhana Soslu Tavuk ve Çiçek Soğan" hazırladı.
3/4
Tarih: 22.02.2016 Gösterim: 0
Kare doğranan tavuklar şişe geçirilerek kızartılır. Soğan çiçek gibi kesilip sosa bulanarak kızartılır.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.