Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konukları Sevde Kasaboğlu ve Hülya Tatlıbal oldu. Sevde Kasaboğlu ve Hülya Tatlıbal, İstanbul'dan Çay saati mutfağına özgü "Anne Böreği", "Rus Pastası", "Kafes Poğaça" ve "Hindistan Cevizli Sable" hazırladı.
3/13
Tarih: 22.03.2016 Gösterim: 0
Hamuru için tereyağını bir kaba koyun. Üzerine yoğurdu ve tuzu ekleyip karıştırın. Daha sonra kabartma tozu ve unu da ekleyip hamuru yoğurun.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.