Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konukları Sevde Kasaboğlu ve Hülya Tatlıbal oldu. Sevde Kasaboğlu ve Hülya Tatlıbal, İstanbul'dan Çay saati mutfağına özgü "Anne Böreği", "Rus Pastası", "Kafes Poğaça" ve "Hindistan Cevizli Sable" hazırladı.
5/10
Tarih: 22.03.2016 Gösterim: 0
Dinlenen hamuru 2 bezeye ayırıp açın. Açtıktan sonra üzerine çay bardağı koyarak hamurları kesin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.