Nursel Ergin'in bugünkü misafiri Elif Aktaş oldu. Elif Aktaş, Nursel'in Mutfağı'nda, Van mutfağına özgü "Van Ketesi", "Kavurmalı Kabak Borani", "Eğdek Tatlısı" ve "Kürt Köftesi" hazırladı.
5/11
Tarih: 23.03.2016 Gösterim: 0
Bu sırada hamuru için, bütün malzemeleri bir kaba koyarak hamuru yoğurun. Yoğurduktan sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp rende üzerinde çay tabağı büyüklüğünde açın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.