Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Fatma Açıkgöz oldu. Fatma Açıkgöz, Nevşehir mutfağına özgü "Kır Pidesi", "Ayva Tatlısı", "Sanayi Pilavı" ve "Nevşehir Mantısı" yaptı.
5/6
Tarih: 29.03.2016 Gösterim: 0
Doğradığınız domatesleri de ekleyip pişirin. Daha sonra salçayı, baharatları ve tuzu ekleyip hepsini birlikte pişirin. Son olarak pirincide yıkayıp ekleyin. Ardından suyu da ekleyerek ağzını kapatıp pişirin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.