Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Gülcan Karahan oldu. Gülcan Karahan, Sinop mutfağına "Sirkeli Pırasa", "Balkabaklı Rulo Pasta", "Dildan Köfte" ve "Metez" yaptı.
10/12
Tarih: 30.03.2016 Gösterim: 0
Piştikten sonra iyice ezip sonrasında soğutun. Keki de piştikten sonra fırından çıkarıp kağıtla birlikte rulo gibi sarıp soğutun. Bu sırada cevizleri rondodan geçirin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.