Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Sonay İnal oldu. Sonay İnal, Antakya mutfağına özgü "Kireçte Kabak Tatlısı", "Zılk Sarması", "Şiş Börek", "Tuzda Tavuk" ve "Firik Pilavı" pişirdi.
6/8
Tarih: 04.04.2016 Gösterim: 0
Sonrasında ocağa alıp suyu kaynadıktan sonra şekeri ekleyip ocakta suyunu kontrol ederek pişirin. Kapamaya yakın şekerlenmemesi için birkaç damla limon sıkın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.