Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Sonay İnal oldu. Sonay İnal, Antakya mutfağına özgü "Kireçte Kabak Tatlısı", "Zılk Sarması", "Şiş Börek", "Tuzda Tavuk" ve "Firik Pilavı" pişirdi.
7/8
Tarih: 04.04.2016 Gösterim: 0
Haşlanan pirince yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. Kaynadıktan sonra yaptığınız mantıları ekleyip 5 dk kadar pişirin. Piştikten sonra yağ ile nane yakıp üzerine dökerek servis edin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.