Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Nurten Çelik oldu. Nurten Çelik, Hatay çay saatinden "Üsküp Böreği", "Kokoş Pasta", "Ispanaklı Poğaça" ve "Limonlu Sarma" yaptı.
6/13
Tarih: 05.04.2016 Gösterim: 0
Bu sırada muhallebisi için, sütü bir tencereye koyun. Üzerine irmiği ekleyip ocağa koyarak karıştırın. Ardından tereyağı ve toz şekeri ekleyip koyulaşana kadar pişirin. Piştikten sonra, vanilya ve hindistan cevizini ekleyip karıştırın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.