• Hatay çay saatinden Limonlu Sarma

    Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Nurten Çelik oldu. Nurten Çelik, Hatay çay saatinden "Üsküp Böreği", "Kokoş Pasta", "Ispanaklı Poğaça" ve "Limonlu Sarma" yaptı.
  • 3/6
Tarih: 05.04.2016 Gösterim: 0

 Bu sırada hamuru için, tereyağını bir kaba koyun. Üzerine yumurtayı, yoğurdu, sirkeyi ekleyip karıştırın. Sonrasında unu, kabartma tozunu, vanilyayı ve pudra şekeri ekleyip yoğurun. Ardından 5 dk kadar buzdolabında bekletin. Buzdolabında beklettikten sonra ceviz büyüklüğünde bezelere ayırıp tırtıklı bir kapta yada tost makinesinde çay tabağı büyüklüğünde açın.