Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Nafiye Turhan oldu. Nafiye Turhan, İzmir mutfağına "Tepitleme", "Enginarlı Pilav", "Isırgan Bezeli Tatlı" ve "Ekmek Dolması" hazırladı.
7/11
Tarih: 06.04.2016 Gösterim: 0
Diğer tarafta kaşarı rendeleyin. İçini aldığınız ekmeğin içine rendelediğiniz kaşar peynirin bir kısmını serpin. Kalan kaşar peyniri de kıymalı iç harca ekleyip karıştırın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.