Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Nafiye Turhan oldu. Nafiye Turhan, İzmir mutfağına "Tepitleme", "Enginarlı Pilav", "Isırgan Bezeli Tatlı" ve "Ekmek Dolması" hazırladı.
7/10
Tarih: 06.04.2016 Gösterim: 0
Ardından ayırdığınız ısırgan yapraklarını ekleyip blendırla ezin. Daha sonra yoğurdu, ekleyip tekrar çırpın. Son olarak irmiği, unu, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip karıştırın. Ardından sıkma torbasına alıp cam bir kaba sıkarak çiçek şekli verin.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.