Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Nafiye Turhan oldu. Nafiye Turhan, İzmir mutfağına "Tepitleme", "Enginarlı Pilav", "Isırgan Bezeli Tatlı" ve "Ekmek Dolması" hazırladı.
4/11
Tarih: 06.04.2016 Gösterim: 0
Ardından hamuru için, yumurtaları bir kaba kırın. Üzerine ufalayarak lor peynirini ekleyip karıştırın. Daha sonra sütü, yağı ekleyin. Son olarak unu ve kabartma tozunu da ekleyip krepten daha koyu olacak bir hamur hazırlayın.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.